Aslan Yurekliler
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Fenerbahce Haberleri

Fenerbahce Haberleri Empty Fenerbahce Haberleri

Mesaj tarafından >EsRa< C.tesi Tem. 05, 2008 5:09 pm

İspanya'yı EURO 2008'de şampiyon yapan Luis Aragones Fenerbahçe'ye imza attı !.. Kurt teknik adam Şükrü Saracoğlu Stadı'nda kendisini 2 yıllığına Fenerbahçe'ye bağlayan imzayı atarken, sözleşme süresince Türkiye'de çalışacağını özellikle vurguladı. Başkan Yıldırınm da Aragones'i çalıştığı hocalar içinde düşüncelerine en yatkın olanı şeklinde tanımladı.

"DÜŞÜNCELERİME EN YATKIN HOCA"
Basın odasındaki imza töreninde ilk sözü Başkan Aziz Yıldırım aldı. Yıldırım, başkanlığı sürecinde düşüncelerine en yatkın teknik adamın Aragones olduğunu dile getirdi. Fenerbahçe'nin büyük hedeflere ilerlediğini ifade eden Yıldırım 2 yıllık sözleşmenin sonunda sözleşmenin uzatılacağını umduğunu da dile getirdi.

"2 YIL BURADAYIM, BUNU HERKES GÖRECEK"
Aragones ise Fenerbahçe'de olmaktan dolayı çok mutlu olduğunu belirterek "Artık ben Fenerbahçeliyim ve Fenerbahçe'nin teknik direktörüyüm. Biz anlaşmayı daha önce yaptık. Ekibimle geldim. Büyük hedeflerle geldim. Fenerbahçe'nin büyüklüğünü bütün dünya biliyor. Özellikle geçen seneki başarıdan sonra... Ben buraya Fenerbahçe'nin hedefleri doğrultusunda çalışmaya geldim. Ben her zaman en iyiyi başarmak için çalışırım. Aklımla kalbimi birleştirerek, başarılı olmak için burdayım. Benim tek felsefem çalışmaktır. Çalışmaktan başka şey düşünmem. 2 yıl boyunca burada olacağım, bunu herkes görecek. Başkan Yıldırım'a çok teşekkür ederim benimle çalışmak istediği için. Hem başkanımızla çok iyi ilişkilerim olacak hem de çok çalışacağız. Fenerbahçelilerin istediği başarılara koşacağız." dedi.

İspanya'yı her zaman özleyeceğini, çünkü bir İspanyol olduğunu söyleyen Aragones, kariyerinizde ilk kez İspanya dışında bir ülkede çalışacak olmasının risk olduğunu kabul etti ama futbolun zaten bir risk oyunu olduğunu dile getirdi. "Başarılarımdan sonra buraya gelmeye karar verdim" diyen tecrübeli hoca, Türkiye’nin son yıllarda Avrupa’da yükselen değer olduğunu dile getirdi.

FBTV'NİN KONUĞU OLDU
Aragones imza törenin ardından FBTV'nin konuğu oldu... İspanyol teknik adam yayında şunları söyledi:

"Burda bulundugum kısa sure içerisinde çok büyük bir ilgi ile karşılaştım. Başkanımız ve diğer yöneticilerle tanıştık. Kulüp hakkında beni bilgilendirdiler ve başkana ayrıca herşeyi açıkça konuştuğu için teşekkür ediyorum. İki gün oldu geleli ve herşey çok olumlu."

"Yardımcım Sezar Mendiosa’yı buraya getirmek oldukça zor oldu. Federasyondan izin alabilmek için ben araya girmek zorunda kaldım. Ve ancak o zaman federasyon gereken kolaylığı sağladı."

"Benim ekip anlayışımda bütün olmak çok önemlidir. Takımda ki en genç oyuncudan en tecrubelisinie kadar bütün olmak çok önemlidir. Basın bütün dünyada kulup hakkında haberler almak ister ama bizim basınla aramızda bir çizgi olması gerekir. Bu konuda da Türk basınınından gereken anlaşıyı göreceğimizi düşünüyorum."

"Ben bir futbol aşığıyım ve bu konuda hatta futbol takıntısı olan biriyim. Hayatım futbol. Ailemden bahsetmem gerekirse 5 çocugum 11 torunum var. Belli zamanlarda çocuklarım ve torunlarım beni ziyarete geleceklerdir. İşimden artan zamanlarda ailemle olmayı tercih ediyorum."

İSPANYA BASININDA ÖVGÜLER
Fenerbahçe'nin yeni teknik direktörü İspanyol Luis Aragones, kulüpte geçirdiği ilk günün ardından Marca gazetesine yaptığı değerlendirmede, ''Fenerbahçe kulüp olarak, İspanya'nın büyük kulüplerinin düzeyinde. İlk değerlendirmeme göre Fenerbahçe, Barcelona veya Real Madrid düzeyinde'' dedi.

İlk gün olarak kendisine gösterilenlerden çok hoşlandığını kaydeden Aragones, ''Bana öyle geliyor ki, çok ciddi bir kulüp. Stadyumları mükemmel. Mimarı açıdan da aküstik olarak da çok etkileyici'' şeklinde konuştu.

Şampiyonlar Ligi ön elemelerinde ay sonunda oynayacakları ilk maçın çok önemli olduğunu ve hata yapma lükslerinin bulunmadığını kaydeden İspanyol teknik adam, ''İlk büyük hedefi başarmak için şimdiden çalışmaya başlamak gerek'' açıklamasında bulundu.

Bu arada Fenerbahçe ile Daniel Güiza'nın anlaşmasının an meselesi olduğunu iddia edilirken, İspanyol futbolcunun sevgilisi Nuria Bermudez'in hafta içinde iki aylık hamileyken düşük yapmasından dolayı Güiza'nın İstanbul'a gitmesinin geciktiği ileri sürüldü.
>EsRa<
>EsRa<
Takimlar

Fenerbahce Haberleri Empty Geri: Fenerbahce Haberleri

Mesaj tarafından >EsRa< C.tesi Tem. 05, 2008 5:13 pm

Aragones gelir gelmez kolları sıvadı. Çalışmaya başladı. İlk yaptığı iş de başkan Aziz Yıldırım'a bir liste sunmak oldu. O liste Aragonos'in trafer listesi... Ve içinde birbirinden ünlü 5 yıldız bulunuyor.

İspanyol çalıştırıcı, dün kulüp binasında bir araya geldiği başkan Aziz Yıldırım ve ekibiyle 3 saatlik bir toplantı yaptı.

Aragones'in toplantıda takımı kasetlerden çok iyi analiz ettiğini ve bazı eksikler belirlediğini söylediği belirtilirken, yönetime hangi bölgelere transfer istediğini de bir rapor halinde anlattığı bildirildi.

70 yaşındaki tecrübeli hocanın, başkan Yıldırım ve yöneticilere 5 yıldızdan oluşan bir de transfer listesi sunduğu öğrenildi. Listede önemli isimler bulunduğu belirtildi.

REYES LİSTE BAŞI

Bu isimlerden en önemlisi Atletico Madrid'li Reyes. 3 yıl daha sözleşmesi olan İspanyol forvet, geçen yıl La Liga'da 26 maç yaptı ancak gol atamadı. Reyes'in alternatifi ise Barça'nın serbest bıraktığı Esquerro. 32 yaşındaki oyuncu geçen sezon 24 maçta 3 gol attı. Aragones'in, şartların zorlanması halinde Valencia'lı Morientes'in de alınabileceğini yönetime bildirdiği kaydedildi. Aragones'in orta saha için ise bonrservisi elinde olan Mallorca'nın Yunanlı yıldızı Basinas ile Udinese'li Gökhan İnler'i tavsiye ettiği ifade edildi.
>EsRa<
>EsRa<
Takimlar

- Similar topics